20 Nisan Cumartesi 2024

Abdullah Kiğılı: “Pandemi sonrası Türkiye'yi ekonomik olarak kimse tutamaz”

Abdullah Kiğılı: “Pandemi sonrası Türkiye'yi ekonomik olarak kimse tutamaz”

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Pandemi sonrası Türkiye'yi ekonomik olarak kimse tutamaz” yorumunu yaptı.

 

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Kiğılı, Türkiye’nin ekonomik gidişatıyla ilgili, “Dünya zor bir dönemden geçiyor, buna rağmen giyim sektörümüz Avrupa'dan iyi durumda. Giyimde sırasıyla İtalya, Fransa, İngiltere ve İspanya gelir. Şimdi çoğu firma iflas bayrağını çekti. Türkiye'deki hasar Avrupa'dan daha az. Pandemi sonrası Türkiye'yi ekonomik olarak kimse tutamaz. Ülkemizin önü çok açılacak. 51 ülkede 48 mağazam, 117 satış noktası var. İtalya'da Mart'ta üç mağaza açacağım. Ben her zaman böyle süreçleri fırsata çeviririm" yorumunu yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık dile getirdiği yüksek faize karşı olduğu açıklamalarına ilişkin de konuşan Kiğılı, "Cumhurbaşkanımız sonuna kadar haklı. Yüksek faiz kan emici bir şey. Allah kimseyi yüksek faizin ağına düşürmesin" dedi.

 

Kiğılı, öte yandan Erdoğan'ın giyim tarzına dair de şu değerlendirmede bulundu:

 

“Tarzını çok beğeniyorum. Özellikle son günlerde giydiği takım elbiseler, modayı yakından takip ettiğini de gösteriyor. Kravat seçimleri de çok zevkli. Kombini de çok iyi yapıyor. Çizgili takımları taşımak zordur. Ama Erdoğan çok iyi taşıyor. Uzun boylu ve fit oluşu da tabii etken buna.”

Yeni Yorum