
Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olayların sokak eylemlerine dönüştürülmeye çalışılması sonrası, Boğaziçi provokasyonuna karışanları deşifre edeceğini açıklayan Emre Erciş, Twitter tarafından engellendi.
Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protestolar okul dışına taştı. Türkiye'yi karıştırmak için fırsat kollayan provokatörler de bu eylemleri fırsat bilerek sahaya indi. Dün, eylemlerin başrolünde Gezi Parkı olaylarının finansörü olduğu söylenen Osman Kavala'nın eşi Prof. Dr. Ayşe Buğra'nın olduğu açıklayan gazeteci Emre Erciş’in hesabını Twitter hesabı askıya aldı.
Gazeteci Emre Erciş, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulunmuştu:
Eylemlerin örgütleyecileri arasında en önemli isimlerden birisi, Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Politika Yüksek Lisans Programı Öğretim Üyesi ve Osman Kavala'nın eşi olan Prof. Dr. Ayşe Buğra.
"Boğaziçi Üniversitesi eylemlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin olağan dışı destek vermesinin nedeni, İmamoğlu tarafından İBB Genel Sekreteri olarak atanan Yavuz Erkut ve Network'ü"
Erciş, son olarak hesabından “Boğaziçi Üniversitesi eylemlerine yönelik gün içinde yoğun bir istihbarat çalışması yaptım ve eyleme destek veren öğretim üyeleri ve öğrencilerin isimlerini tespit ettim. Yarın detaylı bir tweet zinciriyle bu isimler ve ilişkili oldukları vakıf ve dernekleri paylaşacağım” açıklaması yapmıştı.
Twitter’ın gazeteci Emre Erciş’in hesabını askıya almasına gelen tepkiler:
Ersin Çelik: Emre Erciş'in Twitter hesabı askıya alınmış. Tam da 'Boğaziçi olaylarının arkasındaki isimleri yazacağım' diye duyurmuşken hesabının Twitter tarafından kapatılması tesadüf tabi. Büyük tesadüf. Çok tesadüf. Tesadüfe bak.
Av. Harun Akdere: "Kitabına uyduranları" deşifre etmesinden korkanlar müvekkilim Emre Erciş'in hesabını askıya aldırdılar.
Ama tekrar ediyoruz:
Kitabına değil hukuka uyacaksınız...
Gökhan Kahraman: TESADÜFE BAKIN...
"Boğaziçi olaylarının arkasındaki isimleri, kimlerin organize ettiğini tek tek yazacağım" diyen Gazeteci Emre Erciş'in hesabını Twitter askıya aldı.
Selami Haktan: Hesap bu tweet sonrası askıya alındı.
- emre erciş
- boğaziçi üniversitesi
- prof. dr. melih bulu
- rektör
- provokatör
- gezi parkı olayları
- osman kavala
- prof. dr. ayşe buğra
- ibb
- ekrem imamoğlu
- chp
- dış destek
- yavuz erkurt
- network
- vakıf
- dernek
- twitter emre erciş’in hesabını neden askıya aldı?
- emre erciş kimdir
- boğaziçi oyları ifşa emre erciş
- twitter emre erciş
- twitter neden emre erciş’in hesabını askıya aldı
- twitter Türkiye
- boğaziçi üniversitesi gezi parkı olayları
- boğaziçi gezi olayları
- emre erciş twitter
- twitter emre erciş
- emre erciş’in tweeti
- twitter @tremreercis hesabını askıya aldı
- emre erciş’in hesabı askıya alındı
- emre erciş twitter tarafından engellendi
- twitter boğaziçi üniversitesi emre erciş
- twitter boğaziçi emre erciş
- twitter boğaziçi provokasyonuna karışanları deşifre edeceğini açıklayan erciş’in hesabını kapattı
- twitter hesabını askıya aldı
- twitter hesabını kapattı
- twitter son dakika
- ersin çelik
- av. harun akdere
- gökhan kahraman
- selami haktan
- son dakika