18 Nisan Perşembe 2024

Bir zamanlar ülkücü olan Cemal Enginyurt, Selahattin Demirtaş için gazeteci darp etti

MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye transfer olan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ülkücülükten PKK destekçisi Selahattin Demirtaş hayranlığına geçiş yaptı. Enginyurt'un Demirtaş hayranlığı, gazeteci Latif Şimşek'i yumruklamasına kadar ileri boyuta taşındı.

 

ÜLKÜCÜYDÜ, PKK GÖNÜLLÜSÜ OLDU

 

TV100 ekranlarında canlı yayınlanan programda gazeteci Latif Şimşek’in Selahattin Demirtaş ve Kavala’nın yargılanmaları hakkında “Herkes verilen karara saygı duyacak. Kimse bu ülkenin hakimini, savcısını, polisini küçümseyemez” sözlerinin ardından Cemal Enginyurt koltuğundan kalkarak Latif Şimşek’in üzerine yürüdü.

 

MHP’de ülkücü olan ve Tanrı Dağları’na giderek uluyan Cemal Enginyurt, 6’lı masanın yüzde 1 bile oy alamayan küçük temsilcisi Demokrat Parti’ye katılınca değişti. 6’lı masanın 7. ortağı olan HDP’yi savunan Enginyurt, tutuklu terörist Selahattin Demirtaş aleyhine konuşanlara saldırmaya başladı.

PINAR ARDOR: DARP VAR

 

Stüdyodakilerin araya girmesinin ardından iki isim ayrıldı fakat iddialara göre kameraların görmediği noktada kavga devam etti. Programın sunucusu Ardor’un anlatımına göre kamera arkasında Cemal Enginyurt’un koruması, gazeteci Latif Şimşek’i darbetti. Ardor, konunun yargıya da intikal edeceğini dile getirdi.

Yeni Yorum