19 Nisan Cuma 2024

"Bu saatten sonra 6'lı masa ortak aday bile çıkaramaz"

"Bu saatten sonra 6'lı masa ortak aday bile çıkaramaz"

6'lı masanın yapacağı son toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı adaylığı için en çok öne çıka isim olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kredisini hızla tüketiyor. Haber 7 yazarı Hasan Öztürk, "Bize göre, 6’lı masanın Kılıçdaroğlu’nu aday göstermesi çok uzak… 6’lı masanın ortak aday göstermesi çok çok uzak… 6’lı masanın bu haliyle devam etme ihtimali ise neredeyse imkansız" dedi.

 

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı belirsizliğini korurken adaylık için en çok ismi geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hızla kredisini tükettiği konuşuluyor. Kılıçdaroğlu'nun son dönemde ABD ve İngiltere'ye yaptığı ziyaretler kendi mahallesinde de tepki çekerken, "Benimle misiniz?" mesajı ise İYİ Parti'de karşılık bulmadı.

 

6'lı masanın yapacağı son toplantı öncesinde Kılıçdaroğlu'nun adaylık ihtimalinin hızla eridiğine dikkat çeken Haber 7 yazarı Hasan Öztürk, "Bize göre, 6’lı masanın Kılıçdaroğlu’nu aday göstermesi çok uzak… 6’lı masanın ortak aday göstermesi çok çok uzak… 6’lı masanın bu haliyle devam etme ihtimali ise neredeyse imkansız" ifadelerini kullandı.

 

Hasan Öztürk'ün "Bu saatten sonra 6’lı masanın ortak adayı Kılıçdaroğlu olamaz… Masa ortak aday bile gösteremez" başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

 

Her şey Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı lehinde gelişirken, “Biz noter değiliz” dendikten sonra aleyhine işlemeye başladı.

 

Ve o günden bugüne Kemal Kılıçdaroğlu, kendi kendini imha ediyor!

Daha önce siyasetin dilini, siyaseti, kurumları ifsat etmek için türlü türlü yöntemler kullanan Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez kendini ifsat ediyor. Sonuçta da kendini imha ediyor.

Adaylığı artık suya düşmüş durumda.

Özgür Özel’in, “dayatma değil feragati seçer” dediği Kemal Bey, bakalım İngiltere dönüşü yapacağı ilk grup toplantısında nasıl bir performans göstererek 6’lı masanın Kasım toplantısı öncesi mesaj verecek.

Bize göre, 6’lı masanın Kılıçdaroğlu’nu aday göstermesi çok uzak… 6’lı masanın ortak aday göstermesi çok çok uzak… 6’lı masanın bu haliyle devam etme ihtimali ise neredeyse imkansız.

Yanılırsam. “Yanıldım” da derim.

İsterseniz bekleyip görelim.

Ne dersiniz?

Yeni Yorum