18 Nisan Perşembe 2024

İçişleri Bakanı Soylu görüntüleri paylaştı: Videodaki şahsı tanıdınız mı Kılıçdaroğlu?

İçişleri Bakanı Soylu görüntüleri paylaştı: Videodaki şahsı tanıdınız mı Kılıçdaroğlu?

Mersin'de polisevine PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Daire Başkanı olan Bedrettin Gündeş'in BDP'nin eş başkanı olduğu ortaya çıktı. Bedrettin Gündeş'in elebaşı Öcalan'ın fotoğrafının ve PKK paçavralarının bulunduğu mitingde 'eş başkan' olarak davet edildiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'PKK/KCK terör örgütü tutkunu, aşağıda videodaki şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu? Bu konuyla ilgili bir arzunuz, talimatınız var mı?' ifadelerini kullandı.

 

Mersin'de PKK'lı teröristler tarafından polisevine gerçekleştirilen saldırının ardından başlatılan operasyonda gözaltına alınması sonrası tutuklanan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Daire Başkanı olan Bedrettin Gündeş'in BDP'nin eş başkanı olduğu ortaya çıktı.

 

Bedrettin Gündeş'in elebaşı Öcalan'ın fotoğrafının ve PKK paçavralarının bulunduğu mitingde 'eş başkan' olarak davet edildiği görüntüleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, paylaştı.

 

"TANIDINIZ MI KILIÇDAROĞLU?"

 

Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

"PKK/KCK Terör Örgütü tutkunu, aşağıda videodaki şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu? Bu konuyla ilgili bir arzunuz, talimatınız var mı?"

Yeni Yorum