29 Mart Cuma 2024

İYİ Parti'li 81 il başkanından Ümit Özdağ için 'ihraç' dilekçesi

İYİ Parti'li 81 il başkanından Ümit Özdağ için 'ihraç' dilekçesi

İYİ Parti'li vekil Ümit Özdağ'ın, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında 'FETÖ'cü' imasında bulunmasının ardından harekete geçen 81 il başkanı, 'ihraç' talebiyle genel merkeze dilekçe verdi.

 

İYİ Parti'de 81 il başkanı, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihracı için genel merkeze dilekçelerini teslim etti.

 

ORTAK AÇIKLAMA YAPTILAR: BİR İRADE BEYANI

 

Genel merkez önünde il başkanları adına bir konuşma yapan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, "Ülkenin gündemi bu kadar yoğunken, üzülerek şahitlik ediyoruz ki son bir haftadır farklı gündemlerle vatandaşımızın sorunları bertaraf edilmeye çalışılmaktadır. Bizler adımız gibi 'iyi' olmak zorundayız. İYİ Parti ailesi olarak İstanbul İl Başkanımıza yapılan bu haksız saldırıya karşı, tüm il başkanlarımız da burada, bir irade beyanını ortaya koymak için buradayız. İl başkanları bugün kendileri bizzat ıslak imzalarını teslim etmek için genel merkezimize gelmiştir" dedi.

 

"PARTİMİZİN YIPRANMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

 

İl başkanına ve bundan sonraki olacak olaylara karşı bir irade beyanı ortaya koyduklarını söyleyen Öztürk, "Şu anda yaklaşık 80 il başkanımızın ıslak imzaları buradadır. Sayın Kavuncu da genel sekreterliğe ıslak imzasını veriyor. Partimizin yıpratılmasına müsaade edemeyeceğimiz için disiplin kuruluna ve genel başkanımıza gerekli imza dilekçelerimizi iletmek üzere buradayız" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: superhaber

Yeni Yorum