24 Nisan Çarşamba 2024

İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa İlmek AK Parti'ye Geçti

İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa İlmek AK Parti'ye Geçti

31 Mart yerel seçimlerinde Kayseri'nin İncesu ilçesinde İyi Parti'den belediye başkanı olarak seçilen Mustafa İlmek, belediye meclis üyeleri ile birlikte AK Parti'ye geçti.

 

Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İlmek "Bugün itibarıyla siyaset hayatımı AK Parti’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam etme kararını almış oldum" ifadelerini kullandı.

 

Bu kararı alırken tek başına almadığını sözlerine ekleyen İlmek, "Ben tek başıma bu kararı almadım. Birlikte yoldaşlık ettiğim bütün arkadaşlarımla istişare neticesinde bu kararı aldım. Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarım da benimle beraberdir. Bu fikrimiz kısa zamanda oluşmuş bir fikir değildir. Zaten burada belediye meclis üyelerimizle birlikte katılım sağlamamız bunun nişanesidir.

 

Bizimle beraber yol yürümüş herkesle istişare ettik. İstişare etme fırsatımız olmayan hemşehrimiz varsa haklarını helal etsinler. Ama inanıyorum ki bundan önce Mustafa İlmek’i nasıl destekledilerse bu saatten sonra da Mustafa İlmek’in yanında olacaklarına olan inancım tamdır" diye konuştu.

Yeni Yorum