29 Mart Cuma 2024

Komedyen Şahan Gökbakar, Ekrem İmamoğlu’nun memuru oldu!

Komedyen Şahan Gökbakar, Ekrem İmamoğlu’nun memuru oldu!

Komedyen Şahan Gökbakar, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun güvenlik soruşturmasına tabi tutmadan İBB’ye yerleştirdiği terör örgütleriyle iltisaklı/irtibatlı 1668 çalışını savundu. Terör iltisaklı çalışanları tespit eden devlet erklerini eleştirdi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün yaptığı açıklamada 2019-2022 arasında 74 belediyede terör araştırmaları kapsamında 88 soruşturma yürütüldüğünü, bunlardan 79’unun tamamlandığını belirtti. Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmayla ilgili olarak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe alınan 1668 kişinin veya yakınının terör örgütü irtibatı ve iltisakına dair kaydı bulunduğu belirlenmiştir” dedi. Soylu ayrıca, “Söz konusu 1668 kişinin terör örgütlerine göre dağılımı şöyledir: FETÖ/PDY 875, PKK/KCK 432, DHKP/C 143, THKP/C 66, TKP/ML 64, MLKP 33, DEAŞ 3, El Kaide 1 ve diğer örgütler 51” sözlerini sarf etti.

 

Sanatından çok siyaset ve kumsalı işgal eden yazlığı ile gündeme gelen nam-ı değer Recep İvedik Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Yani bu demek oluyor ki, İstanbul'un göbeğinde 1668 terörist belediyede iş başvurusu yapıp kabul alıyor ve  İç İşleri bakanlığı, Polis,Mit, Adalet bakanlığı falan bunu farketmiyor öyle mi??? Terörist nasıl iş başvurusu yapabiliyor SİZ DEVLETI YONETIRKEN? Asıl soru bu..! Ya biz 20-30 kişi çalışan şirketimize personel alırken, polisten,adliyeden temiz raporu ve adli sicil taraması istiyoruz. Belediye bunu istemeden işe almış olabilir mi? E bu kağıtları bu terörist bağlantililara, devlet kurumları veriyorsa, sorumlu da devlet kurumları değil midir?” skandal bir açıklamaya imza attı.

Gökbakar bu paylaşımı ile 2019 yerel seçimlerinde açık destek verdiği CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na desteğini yeniledi. Bilkent Üniversitesini derece ile bitiren Gökbakar’ın idare ile yargının görev alanlarını bilmezden gelmesi algı yapıyor yorumlarına sebep oldu. 

 

EKREM İMAMOĞLU’NUN MEMURU

 

Bir çok sosyal medya kullanıcısı Gökbakar için “sen Ekrem İmamoğlu’nun memuru olmuşsun” yorumunda bulundu.

 

Yeni Yorum