18 Nisan Perşembe 2024

Korona masası!

Korona masası!

İzmir’de enkazlarda arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği sırada, Özkan ve yanındaki CHP’lilerin Kordon’da yemek yediği ortaya çıktı

 

Tuncay Özkan ve yanındaki CHP’liler, buluşmanın bir internet sitesinde haber olması üzerine restoranın batar katına geçti. Korona virüse yakalanan CHP’li Tuncay Özkan’ın test sonucunu açıklamasının ardından gözler kendisiyle temas eden isimlere döndü. Geçtiğimiz Pazar akşamı İzmir’de enkazlarda arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği sırada, Özkan ve yanındaki CHP’lilerin Kordon’da yemek yediği ortaya çıktı.

 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, önceki gün korona virüse yakalandığını açıkladı. Test sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Özkan'ın bu açıklamasının ardından, son günlerde kendisiyle temas kuran isimler merak konusu oldu. Cuma günü yaşanan depremin ardından İzmir'e gelen Tuncay Özkan'ın, Pazar akşamı Bayraklı'daki apartman enkazlarında kurtarma çalışmalarının devam ettiği sırada, Kordon'da bir grup CHP'liyle buluşarak yemek yediği ortaya çıktı.

 

MASADAKİLER TEST YAPTIRDI MI?

 

Yemeğe katılanlar arasında CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Özkan'a yakın bazı isimlerin olduğu görüldü. 8 kişinin yer aldığı yemeğe daha sonradan CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da katıldığı öne sürüldü. Yemeğin sürdüğü saatlerde buluşmanın bir internet sitesinde haber olması üzerine Özkan, Torun ve Budak'ın yanındakilerle birlikte restoranın batar katına geçtikleri kaydedildi. Bu yemekten 2 gün sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını açıklayan Özkan, "Son günlerde temaslı olduğum kimselerin önlem almasını, test yaptırmasını önemle rica ederim. Sağlıcakla kalın" ifadelerini kullandı. Özkan yapılan testin ardından izolasyona alınırken, kendilerine korona virüs bulaşmış olma ihtimaline karşın Torun, Budak ve o gece masada olanların test yaptırıp yaptırmadıkları ise merak konusu oldu.

 

Kaynak: Yeni Asır

Yeni Yorum