28 Mart Perşembe 2024

'Sözlerim çarpıtıldı' diyen AK Parti'li Tin: Vicdan sahibi herkes kötü niyet taşımadığımı bilir

'Sözlerim çarpıtıldı' diyen AK Parti'li Tin:  Vicdan sahibi herkes kötü niyet taşımadığımı bilir

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Arkadaşlar millet aç, perişan. Evet herkesin midesine bir şey giriyor; kuru ekmek giriyor" sözlerine "O zaman aç değil demek" yanıtını vermişti. Tin, eleştirilerin hedefi olan o ifadelerinin ardından bir açıklamada bulundu. Sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden Tin, "Vicdan sahibi herkes kötü niyet taşımadığımı bilir." dedi.

 

TBMM kürsüsünde konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin arasında Meclis tutanağına da yansıyan ilginç bir diyalog yaşandı.

 

TBMM'de yaşanan olayın tutanakları da sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Tutanaklarda Engin Altay'ın "Millet aç, millet perişan. Evet herkesin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor." sözlerine karşı AK Parti'li Şahin Tin'in "O zaman aç değiller demek." dediğinin kayıt altına alındığı görüldü.

 

AÇIKLAMA YAPTI

 

AK Parti'li Şahin, büyük tepki çeken sözlerinin ardından bir açıklama yaptı. Şahin, Meclis'teki sırasında, cep telefonundan okuduğu açıklamasında şunları söyledi:

 

“CHP’li Engin Altay’ın sözlerimi çarpıtarak siyaset devşirme gayreti bizi şaşırtmadı. Türkiye’de sosyal devlet AK Parti’yle vücut buldu. Garibanın derdiyle bizim kadar ilgilenen bir iktidar daha gelmemiştir. Vicdan sahibi herkes kötü niyet taşımadığımı bilir. Milletimiz CHP’nin linç siyasetine prim vermeyecektir. Sizin derdiniz çarpıtma ve iftiralarla linç yapmak. Zaten en iyi yaptığınız da bu. Projeniz yok. Vicdan sahibi herkes kötü niyet taşımadığımı bilir. Bilmeyen de kendisi gibi bilir.”

 

Kaynak: superhaber.tv

Yeni Yorum