02 Mayıs Perşembe 2024

11 aydır aynı yalanlar…

11 aydır aynı yalanlar…

CHP’li Gökhan Günaydın, Sözde gazeteciler İsmail Arı ve İbrahim Haskoloğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarının kazanması için en çok çalışan isimlerden biri olan AK Parti İstanbul Mv. Süleyman Soylu’yu hedef aldılar.

 

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Tele 1 canlı yayına katıldı.

31 Mart gecesi AK Parti ile CHP arasındaki oy farkının az olduğu İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde kendilerinen 1 saat önce AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Seçim Kurulu'na geldiğini ve kuruldaki hakimle görüştüğünü iddia eden CHP’li Günaydın, AK Partili Soylu’nun kadın hakime 'beni gördüğünüzde niye ayağa kalmadınız?' dediğini iddia etti. 

 

CHP’li Günaydın Tele1 ekranlarında, AK Parti ve CHP arasında hiçbir tartışmanın ve taşkınlığın yaşanmadığı Gaziosmanpaşa’da "Biz oraya ulaştığımızda 3 milletvekilimiz kapı gibi orada duruyordu. Onların yanına 2 milletvekili ve 1 il başkanı daha geldi, hadi çalsınlar bakalım" dediklerini aktardı. 

YALANI SÖZDE GAZETECİ YAYDI

 

CHP’li Gökhan Günaydın’ın kendini kahramanlaştırmak için yazdığı hikayeyi ise yalan haberleriyle meşhur sözde gazeteci İbrahim Haskoloğlu yaydı.

İFTİRALAR ÜST ÜSTE!

 

Yalan haberleriyle meşhur bir diğer sözde gazeteci İsmail Arı ise sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun korumasının Üsküdar Belediyesi’ni sömürdüğünü iddia etti.

BirGün yazarı İsmail Arı’nın bu iddiasının da yalan olduğu çok geçmenden ortaya çıktı. Arı, yaptığı paylaşımda isim kullanmamsı dikkatlerden kaçmadı. Arı’nın paylaşımı karalama politikası olarak yorumlandı.

11 AYDIR MUHALEFETİN HEDEFİNDE

 

Gerek İçişleri Bakanlığı döneminde gerekse bakanlıktan sonraki 11 aylık dönemde muhalefetin, sadece Süleyman Soylu’yu hedef alması, Soylu’nun ise ana muhalefetin genel başkanı Özgür Özel dahil muhalefet üyelerine karşı sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı.

Yeni Yorum